Scrum Gathering Berliini 22-24.9.2014

Scrum Global Gathering 22.-24.9 Berliinissä oli loppuunmyyty. 600 osallistujaa sai kuulla hyviä uutisia

1) Scrum Allianssin sertifioitujen jäsenten määrä on nyt 350 000 ja se kasvaa 5 000:lla joka kuukausi.

2) Sertifiointeja tullaan laajentamaan niin, että ylemmän tason Certified Scrum Professional sertifikaattien määrää lähdetään määrätietoisesti kasvattamaan lisävalmennuksien avulla. Yhteisössä mukana olevat n. 200 kouluttajaa ja koulutusyritystä tulevat lisäämään syventävien koulutusten valikoimaa niin teknisellä kuin johtamisenkin alueella

3) Scrum yhtenäistyy kun alueella toimineet Scrum Allianssi ja Scum.org ( 8 000 jäsentä) sopivat yhteisestä Scrumin määritelmästä (kts. liite).

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että tarjonnassamme olevat tai sinne tulevat at Agile Leadership, vuorovaikutustaidot, fasilitointi, ketteryyden skaalaus, Lean, Kanban, Certified Scrum Developer, ketterä testaus, ketterä arkkitehtuuri jne jne saavat Scrum Allianssista lisääntyvää globaalia markkinointitukea.

Kurssien kehitys tapahtuu tietenkin Lean Startup-hengessä asiakaslähtöisesti. Pystymme tarjoamaan asiakkaiden tarvitsemia jatkokursseja, sillä kurssisisältöjä on jo valmisteltu globaalilla tasolla. Monet MIF:n vuorovaikutustaitojen ym. kurssit ovat luontaisia Scrum-jatkokursseja.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s